Toegang tot de LastPass Business Admin Console

De Password Manager Admin Console van een LastPass Business account biedt alle hulpmiddelen die beheerders nodig hebben om LastPass voor uw organisatie te implementeren en beheren. De aanmaker van een LastPass Business-account wordt onmiddellijk de nieuwe standaardbeheerder bij het aanmaken van de account, maar u kunt ervoor kiezen om standaardgebruikers te upgraden naar beheerders zodra ze hun account hebben geactiveerd. Nadat uw beheerdersaccount is gemaakt, kunt u zich bij LastPass aanmelden en de Admin Console op verschillende manieren openen.

Opmerking: De menuopties in de linkernavigatie zijn afhankelijk van uw accounttype en configuratie. Meer informatie over LastPass-oplossingen voor het bedrijfsleven.

Bekijk de video

Dashboard van de Enterprise Admin Console

Info over de Admin Console en het dashboard voor de beheerder

De Admin Console is de aanmeldingsportal die u opent als beheerder, door u aan te melden bij https://lastpass.com/company/#!/dashboard of door te klikken op Admin Console terwijl u bij de LastPass-kluis bent aangemeld. Dit is de centrale locatie voor het beheer van uw organisatie en het gebruik van LastPass, met de speciale bevoegdheden voor beheerders. Als beheerder kunt u gebruikers toevoegen en verwijderen, beleidsregels in- of uitschakelen, toegang beperken of verlenen, beleidsregels voor gedeelde mappen toewijzen en alle aspecten van uw account beheren. U kunt zo veel beheerders toevoegen als nodig zijn voor uw organisatie.

In het dashboard voor de beheerder (selecteer Dashboard in het navigatiegedeelte links terwijl u bent aangemeld bij de Admin Console) krijgt u inzicht in het gebruik van LastPass binnen de onderneming, met inbegrip van beveiligingsscores, aanmeldingsactiviteiten, het aantal licenties dat in gebruik is en het gebruik van functionaliteit. Een deel van de activiteiten is direct op de pagina zichtbaar via scores en grafieken; meer gedetailleerde informatie is te vinden bij elk gebruikersprofiel en in rapporten.