Geavanceerde opties voor LastPass-beheerders

LastPass Business biedt beheerders de mogelijkheid honderden instellingen aan te passen om zo de veiligste en meest optimaal presterende oplossing voor de organisatie te realiseren. In de geavanceerde Business-opties van de Admin Console kunnen beheerders onder meer globale domeinen en URL's toevoegen en configureren.

Let op:

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor LastPass Business-beheerders.

Algemene gelijkwaardige domeinen

Beheerders van LastPass Business kunnen algemene gelijkwaardige domeinen voor hun account toevoegen zodat de gebruikers maar één set aanmeldingsgegevens nodig hebben voor verschillende gerelateerde domeinen.

Meer informatie.

Algemene Nooit-URL's en Uitsluitend-URL's

Beheerders van LastPass Business kunnen Algemene Nooit-URL's en Algemene Uitsluitend-URL's toevoegen in de Admin Console om aan te geven wanneer LastPass de gebruikers al dan niet moet vragen actie te ondernemen.

Meer informatie.

Ingeschakelde opties voor meervoudige verificatie

Beheerders van LastPass Business kunnen beperkingen instellen voor de opties voor meervoudige verificatie die voor gebruikers binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Lees meer over opties voor meervoudige verificatie.

Integratie met Duo Security

LastPass Business ondersteunt integratie met Duo Security, zodat beheerders beleidsregels en verificatiemethoden kunnen configureren wanneer ze Duo Security gebruiken.

Lees hoe u Duo Security integreert.

Splunk-integratie

Alle beschikbare gebeurtenissen die plaatsvinden in de LastPass Business Admin Console (aanmeldingsactiviteiten, wijzigingen van hoofdwachtwoorden, pogingen tot het invullen van formulieren, enzovoort) kunnen worden doorgegeven aan een exemplaar van Splunk Cloud, waar u vervolgens op basis van die gegevens aangepaste rapporten kunt genereren. Op deze manier kunt u de geavanceerde functionaliteit van Splunk Cloud gebruiken om uw LastPass Business-activiteiten te bekijken en rapporten te maken. Om deze integratie te kunnen gebruiken, moet er een exemplaar van Splunk Cloud worden uitgevoerd met geconfigureerde gegevensinvoer als HTTP-gebeurtenisverzamelaar.

Lees hoe u Splunk integreert.

RSA SecurID via RADIUS-verificatie

LastPass Business ondersteunt RSA SecurID-verificatie via RADIUS. Om deze integratie in te stellen, moet u een RADIUS-client voor LastPass instellen in uw RSA Authentication Manager.

Lees hoe u RSA SecurID integreert.

Verificatie met Symantec VIP

LastPass Business ondersteunt verificatie met Symantec VIP. Om deze integratie in te stellen, moet u een Symantec VIP-certificaat overleggen aan LastPass.

Lees hoe u Symantec VIP integreert.

Verificatie met SecureAuth

LastPass Business ondersteunt SecureAuth-authenticatie. Om deze integratie op te zetten, moet u LastPass voorzien van uw SecureAuth Application ID, Application Key en Realm.

Lees hoe u SecureAuth integreert.