Kan een andere browserextensie of wachtwoordbeheerder gegevens van LastPass vastleggen?

Kan een andere browserextensie of wachtwoordbeheerder gegevens van LastPass vastleggen?

In tegenstelling tot de standaard wachtwoordmanager die met uw browser wordt meegeleverd, versleutelt LastPass alle opgeslagen wachtwoordgegevens. Verder slaat het de sleutel om de gegevens te decoderen nergens op uw computer op.

Alleen gecodeerde gegevens worden van uw computer naar LastPass verzonden, en de gecodeerde gegevens zelf worden dubbel gecodeerd met SSL.