Kan ik me op dezelfde computer aanmelden bij meerdere LastPass-accounts?

Als u één browser gebruikt, kunt u zich slechts bij één LastPass-account tegelijk aanmelden. Als u evenwel meerdere browsers gebruikt, kunt u de gedeelde aanmeldingsstatus in iedere LastPass-browserextensie uitschakelen, zodat u zich tegelijkertijd bij verschillende accounts kunt aanmelden. Als u Chrome gebruikt, kunt u hiervoor ook verschillende profielen gebruiken.

Ga als volgt te werk om de gedeelde aanmeldstatus tussen webbrowsers te deactiveren:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram .
  2. Ga naar Voorkeuren of Accountopties > Voorkeuren > Geavanceerd en schakel de optie Aanmeldingsstatus delen met andere browsers uit.
  3. Klik op Opslaan en start uw browser opnieuw om de wijzigingen door te voeren.
  4. Als uw browser opnieuw is opgestart, kunt u ieder browservenster openen en u in de verschillende browsers aanmelden bij verschillende LastPass-accounts.
Volgende stap:
Let op: Deze optie wordt alleen ondersteund op webbrowsers waarop de Binary Component is geïnstalleerd. Meer informatie.

Voor gebruikers die de Mac-app van LastPass hebben, moet u de optie "Login status delen" uitvinken in de programma's en in uw webbrowser-extensie Voorkeuren.