Kan ik me op dezelfde computer aanmelden bij meerdere LastPass-accounts?

Als u één browser gebruikt, kunt u zich slechts bij één LastPass-account tegelijk aanmelden. Als u echter een of meer webbrowsers gebruikt, kunt u in elke LastPass-browserextensie de gedeelde aanmeldstatus uitschakelen, zodat u tegelijkertijd op afzonderlijke accounts kunt inloggen.

Tip: Als u Chrome gebruikt, kunt u verschillende profielen gebruiken om dit ook te bereiken.
    Let op:  Deze opties wordt alleen ondersteund op browsers waar de binaire component is geïnstalleerd. Meer informatie.
    Info over deze taak: Ga als volgt te werk om de gedeelde aanmeldstatus tussen webbrowsers te deactiveren:
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram .
    2. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
      • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account en ga dan naar Instellingen voor de extensie > Geavanceerd.
      • Vorige ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, ga dan naar Voorkeuren van uw extensie > Geavanceerd.
    3. Haal het vinkje weg bij de instelling Aanmeldingsstatus delen met andere browsers.
    4. Klik op Opslaan en start uw browser opnieuw om de wijzigingen door te voeren.
    Resultaten: Na het opnieuw opstarten kunt u elk webbrowservenster openen en inloggen op afzonderlijke LastPass-accounts op elk.