Kan ik voorkomen dat mijn LastPass-gebruikers het Beveiligingsdashboard of monitoring van het dark web gebruiken?

LastPass beheerders van LastPass Business accounts hebben niet de mogelijkheid om de Security Dashboard functie uit te schakelen voor hun eindgebruikers.

LastPass beheerders kunnen er echter voor kiezen om het beleid "Stel monitoring van het dark web in" voor hun gebruikers te beperken.

Opmerking: Het beleid "Controle dark web monitoring" is standaard ingeschakeld, en geconfigureerd om eindgebruikers toe te staan hun e-mailadressen te beheren voor monitoring (d.w.z. waarde 1 bij het configureren van het beleid).

Om dit beleid en de instellingen ervan te beheren, zie Hoe beheer ik het dark web-monitoringbeleid voor LastPass Business-gebruikers?