Hoe reset ik mijn biometrische gegevens voor de LastPass Authenticator app?

U kunt uw biometrische verificatie-instellingen voor de LastPass Authenticator-app op elk moment opnieuw instellen.
    1. Open de LastPass Authenticator-app op uw mobiele apparaat.
    2. Tik op in de bovenste werkbalk.
    3. Kies uit de volgende opties:
      Biometrische instelling Instructies
      Gezicht Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
      Vingerafdruk Raak de sensor van uw toestel aan om uw vingerafdruk te scannen.
      Pincode
      1. Tik op Pincode wijzigen.
      2. Voer een nieuwe PIN-code in en voer deze opnieuw in om te bevestigen.
    Resultaten: U hebt uw gewenste biometrische verificatie-instelling(en) opnieuw ingesteld in de LastPass Authenticator-app.