Kunnen gebruikers inloggen op SAML-toepassingen met andere referenties dan e-mail?

Ja, admins kunnen de login identifier veranderen onder de app instellingen. Vouw het tabblad Geavanceerde instellingen uit, verander de Identifier van Email in een ander attribuut.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Klik op Admin Console.
  3. Klik op MFA of SSO en MFA in het navigatiegedeelte links.
  4. Ga naar Gebruikers > Gebruikersinstellingen > Voeg een nieuw kenmerk toe.
  5. Open het app setup-venster, vouw het Geavanceerde instellingen tabblad uit, verander de Identifier van Email in het nieuwe attribuut.
  6. Klik op Opslaan.