Maak een account aan

We zijn blij dat u zich heeft aangemeld en LastPass wilt uitproberen!De eerste stap om aan de slag te gaan met LastPass, is het aanmaken van een LastPass-account.  U kunt een gratis proefversie starten of een nieuw abonnement kopen. De instructies hiervoor zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt tijdens het configureren van het account.

1. Navigeer naar de LastPass-prijzenpagina op https://www.lastpass.com/pricing.
    2. Kies uit Start 30 dagen gratis proef of Nu kopen.
    3. Voer een e-mailadres in voor uw nieuwe account.
    4. Maak een nieuw hoofdwachtwoord aan en bevestig het.

Tip: Wij raden u aan een zin te gebruiken die uniek is voor uw leven en die u gemakkelijk kunt onthouden. Meer informatie over het maken van een sterk hoofdwachtwoord.

5. Voer desgewenst (ten zeerste aanbevolen) een Wachtwoord Hint in het veld Herinnering in. Als u ooit uw hoofdwachtwoord vergeet, ontvangt u deze hint via e-mail om u te helpen herinneren. Gebruik uw wachtwoordhint niet als hoofdwachtwoord!
    6. Klik Start mijn gratis proefperiode van 30 dagen.
    Resultaten: Uw LastPass account is aangemaakt.
    Wat u nu moet doen: Installeer en log in op LastPass voor uw gewenste webbrowser(s).