Een account aanmaken

We zijn blij dat u zich heeft aangemeld en LastPass wilt uitproberen!De eerste stap om aan de slag te gaan met LastPass, is het aanmaken van een LastPass-account.  U kunt een gratis proefversie starten of een nieuw abonnement kopen. De instructies hiervoor zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt tijdens het configureren van het account.

1. Navigeer naar de LastPass-prijzenpagina op https://www.lastpass.com/pricing.
  2. Kies uit Probeer het 30 dagen gratis of Nu kopen.
  3. Voer een e-mailadres in voor uw nieuwe account.
  4. Maak een nieuw hoofdwachtwoord en bevestig het. Wij raden u aan een zin te gebruiken die uniek is voor uw leven en die u gemakkelijk kunt onthouden.

5. U kunt eventueel in het veld Hint een wachtwoordhint invoeren (dit wordt sterk aanbevolen). Als u ooit uw hoofdwachtwoord vergeet, zal deze hint u via e-mail worden toegestuurd om u te helpen herinneren. Gebruik uw wachtwoordhint niet als hoofdwachtwoord!
  6. Klik Start mijn gratis proefperiode van 30 dagen.
Uw LastPass-account is aangemaakt.
Wat nu te doen: Installeer en log in op LastPass voor uw gewenste webbrowser(s).