LastPass SSO-apps verwijderen

SSO-apps van LastPass zijn gangbare online tools die bedrijven gebruiken, waarvoor een beheerder van LastPass Business de integratie met single sign-on heeft geconfigureerd. Hierdoor kunnen gebruikers zich bij LastPass aanmelden en een van hun apps openen zonder opnieuw hun aanmeldingsgegevens voor die apps in te voeren. U kunt SSO-apps die u niet langer nodig heeft voor uw account verwijderen.

Belangrijk: U moet de configuratie van de SSO App aan de kant van de Service Provider verwijderen.
    Let op: Deze functie is alleen beschikbaar voor LastPass Business accounts. Welk type zakelijk LastPass-account heb ik?
    Info over deze taak: U kunt alle LastPass SSO apps die u niet meer nodig hebt verwijderen door het volgende te doen:
    1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
    2. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze optie is ingeschakeld voor uw account).
    3. Ga naar Toepassingen > SSO-apps.
    4. Gebruik onder SSO-apps het zoekveld om de gewenste app te vinden.
    5. Klik op de gewenste toepassing.
    6. Klik in het venster Toepassing configureren op
    7. Klik op App verwijderen
    8. Klik in het pop-upvenster App verwijderen op Verwijderen
    Resultaten: U heeft uw gewenste SSO app verwijderd.