HELP FILE

Hoe verwijder ik mijn LastPass-account?

    Jammer dat u ons wilt verlaten! Als u niet langer wilt dat uw accountgegevens voor u beschikbaar blijven in LastPass, kunt u uw account permanent uit ons systeem verwijderen.

    Opmerking: U kunt uw LastPass-account ook verwijderen als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten.

    Lees dit voordat u uw LastPass-account verwijdert

    • Als u uw LastPass-account verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch geannuleerd. Als u uw abonnement wilt annuleren zodat er geen kosten meer in rekening gebracht worden, raadpleeg dan Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?
    • Als u alleen uw hoofdwachtwoord vergeten bent en uw account niet hoeft te verwijderen, kunt u onze mogelijkheden voor accountherstel proberen.
    • Als u alle mogelijkheden voor accountherstel al geprobeerd heeft en nog steeds geen toegang heeft tot uw account, kunt u uw LastPass-account resetten. Hiermee worden al uw kluisgegevens definitief verwijderd, maar kunt u hetzelfde e-mailadres blijven gebruiken, en een nieuw hoofdwachtwoord aanmaken.
    • Als u uw LastPass-account verwijdert en een nieuwe account aanmaakt met hetzelfde e-mailadres, wordt de resterende LastPass Premium-abonnementsperiode die aan dat e-mailadres is gekoppeld, automatisch overgedragen aan het nieuwe LastPass-account.
    • Voordat u uw LastPass permanent verwijdert, wordt u met klem geadviseerd eerst al uw gegevens te exporteren en op te slaan, (als u uw hoofdwachtwoord nog weet) aangezien het verwijderen niet ongedaan gemaakt kan worden.
    Waarschuwing: Het verwijderen van uw account is definitief, en kan niet ongedaan worden gemaakt.

    Zie de Verwante artikelen hieronder voor instructies.