Automatisch invullen voor websites uitschakelen

U kunt automatisch invullen uitschakelen voor bepaalde sites waarvoor u de aanmeldingsgegevens heeft opgeslagen, maar waarvan u niet wilt dat LastPass ze automatisch voor u invult. U kunt deze instelling beheren voor afzonderlijke websites of voor alle websites. Dit doet u in de voorkeursinstellingen van uw browserextensie.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    Tip: Autofill is standaard ingeschakeld voor alle wachtwoorditems die worden toegevoegd aan uw kluis; houd er echter rekening mee dat het ingeschakeld laten van autofill voor sites het risico op blootstelling van het wachtwoord van een site verhoogt als die site ooit gecompromitteerd raakt.

Automatisch invullen uitschakelen per website

1. Volg de instructies die overeenkomen met hoe u LastPass gebruikt:
      Uitschakelingsmethode Instructies
      Gebruik van de LastPass-browserextensie (nieuwe ervaring)
      1. Selecteer het actieve LastPass pictogram actief LastPass-pictogram in uw werkbalk.
      2. Gebruik het zoekveld om de gewenste site te vinden.
      3. Selecteer Meer opties menu en vervolgens Item bewerken om de sitevermelding in uw kluis te openen.
      Gebruik van de LastPass-browserextensie (eerdere ervaring)
      1. Selecteer het actieve LastPass pictogram actief LastPass-pictogram in uw werkbalk.
      2. Gebruik het zoekveld of ga naar Alle items > Wachtwoorden en zoek de gewenste site.
      3. Selecteer om de sitevermelding in uw kluis te openen.
      Het in het veld actieve LastPass-pictogram gebruiken actief LastPass-pictogram
      1. Selecteer binnen het gebruikersnaam- of wachtwoordveld van een site het in het veld actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram.
      2. Selecteer Pictogram bewerken om de sitevermelding in uw kluis te openen.
    2. Vouw de rubriek Geavanceerde instellingen uit en schakel vervolgens de instelling Automatisch invullen uit.
    3. Klik op Opslaan.

Automatisch invullen uitschakelen

Resultaten: U hebt autofill uitgeschakeld voor uw specifieke site.

Als de site wordt gestart vanuit de LastPass-kluis of vanuit de LastPass-browserextensie, wordt de site nog steeds automatisch gevuld en wordt u aangemeld, zelfs als in de Voorkeuren van uw site is ingesteld dat "Automatisch aanmelden" is uitgeschakeld en "Automatisch invullen" is uitgeschakeld.

Automatisch invullen uitschakelen voor alle websites

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
    2. Neem de actie die past bij uw navigatie-ervaring:
      • Nieuwe ervaring - Selecteer het tabblad Account, selecteer Instellingen voor de extensie.
      • Eerdere ervaring - Selecteer Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onderaan het menu, selecteer dan Voorkeuren van uw extensie.
    3. Onder Algemeen verwijdert u het vinkje bij de instelling Automatisch aanmeldingsgegevens invullen.
    4. Klik op Opslaan.
    Resultaten: U hebt autofill uitgeschakeld voor alle sites.