Automatisch invullen voor websites uitschakelen

U kunt automatisch invullen uitschakelen voor bepaalde sites waarvoor u de aanmeldingsgegevens heeft opgeslagen, maar waarvan u niet wilt dat LastPass ze automatisch voor u invult. U kunt deze instelling beheren voor afzonderlijke websites of voor alle websites. Dit doet u in de voorkeursinstellingen van uw browserextensie.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    Tip: Het inschakelen van automatisch invullen vergroot het risico dat het wachtwoord voor een site bekend wordt als deze site onverhoopt met een beveiligingslek te kampen krijgt.

Automatisch invullen uitschakelen per website

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
    2. Gebruik het zoekveld of ga naar Alle items > Wachtwoorden en zoek de gewenste site.
    3. Klik op het pictogram Bewerken om de sitevermelding te openen.
    4. Schakel onder Geavanceerde instellingen het selectievakje voor Automatisch invullen uitschakelen uit.
    5. Klik op Opslaan.

Automatisch invullen uitschakelen

U heeft automatisch invullen uitgeschakeld voor uw specifieke site.

Als de site is geopend vanuit de LastPass-kluis of vanuit de LastPass-browserextensie, wordt deze wel automatisch ingevuld en wordt u aangemeld bij de site, ook als in de voorkeursinstellingen voor de site de opties 'Automatisch aanmelden' en 'Automatisch invullen' zijn uitgeschakeld.

Automatisch invullen uitschakelen voor alle websites

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
    2. Selecteer Accountopties OF onderaan in het menu.
    3. Selecteer Extensievoorkeuren.
    4. Onder Algemeen verwijdert u het vinkje bij de instelling Automatisch aanmeldingsgegevens invullen.
    5. Klik op Opslaan.
    U heeft automatisch invullen uitgeschakeld voor alle websites.