product icon

Bewaart u informatie over voormalige gebruikers van LastPass?

    U kunt de stappen volgen om uw LastPass account te verwijderen om uw opgeslagen gegevens en gevoelige informatie te verwijderen, echter, uw gegevens worden tot 30 dagen bewaard in het geval van het per ongeluk verwijderen van een account. Als u uw accountgegevens binnen de 30 dagen volledig wilt wissen, kunt u contact opnemen met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.
    Let op: De klantenondersteuning die LastPass biedt is afhankelijk van uw abonnement. Zie voor meer informatie Welke klantondersteuningsniveaus biedt LastPass?

    Daarnaast kunt u meer informatie over gegevensopslag vinden in ons AVG Resource Center.