Integreert LastPass Business met mijn bestaande SSO-oplossing?

Integreert LastPass Business met mijn bestaande SSO-oplossing?

Terwijl LastPass Business oplossingen een ingebouwde single sign-on integratie bieden, werkt onze wachtwoordloze login oplossing ook met uw bestaande SSO oplossing om een wrijvingsloze en veilige authenticatie ervaring te bieden.

U kunt bezoeken op onze pagina Plannen & Prijzen om de functies te vergelijken die beschikbaar zijn in elk van onze LastPass Business-plannen, de prijzen te bekijken en u aan te melden voor de oplossing die het beste werkt voor uw organisatie.