Biedt LastPass directory-integraties voor het aanmaken van gebruikers?

Biedt LastPass directory-integraties voor het aanmaken van gebruikers?

Ja, LastPass Business oplossingen kunnen worden geïntegreerd met uw gebruikersdirectory, waaronder Active Directory, Azure Active Directory, Okta en OneLogin.

Voor meer informatie over geautomatiseerde provisioning-opties, zie Hoe gebruik ik directory-integraties voor geautomatiseerde provisioning in de nieuwe Admin Console?