Neemt LastPass Workstation Login mijn wachtwoord voor het werkstation weg?

Nee. Workstation Login voor LastPass elimineert het werkstationwachtwoord niet; het stelt gebruikers echter in staat zich te verifiëren via wachtwoordloze login met de LastPass Authenticator-app waardoor gebruikers hun werkstationwachtwoord niet meer handmatig hoeven in te voeren.

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?