Neemt LastPass Workstation Login mijn wachtwoord voor het werkstation weg?

Nee. Workstation Login voor LastPass elimineert het wachtwoord voor het werkstation niet; het stelt gebruikers echter in staat om te verifiëren met wachtwoordloze verificatie met de LastPass Authenticator waardoor gebruikers hun wachtwoord voor het werkstation niet meer handmatig hoeven in te voeren.

Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business + Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?