Logt LastPass Workstation Login mij in op mijn LastPass-gegevensbank?

Nee. Met Workstation Login logt u alleen in op uw werkstation. Om toegang te krijgen tot uw LastPass kluis, moet u nog steeds inloggen op LastPass met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord

Wees u ervan bewust dat LastPass is gebouwd op een zero-knowledge beveiligingsmodel waarbij niemand uw hoofdwachtwoord kent - zelfs LastPass niet!

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?