Werkt LastPass Workstation Login ook als ik offline ben?

Ja. Workstation Login (evenals de LastPass Authenticator-app) ondersteunen Offline Mode, waarmee werknemers veilig kunnen inloggen, zelfs als ze op reis zijn of geen internetverbinding hebben. In plaats van gezichts- of vingerafdrukken te gebruiken, zullen gebruikers een One Time Password (OTP) gebruiken dat wordt gegenereerd door de LastPass Authenticator-app.

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?