Maakt de offline-modus voor inloggen zonder wachtwoord gebruik van biometrische kenmerken?

Terwijl gebruikers zich nog steeds moeten verifiëren met behulp van biometrische gegevens via de LastPass Authenticator-app, stelt de Offline Mode gebruikers in staat om in te loggen zonder wachtwoord om zich aan te melden bij hun gewenste bron met behulp van een tijdgebonden One-Time Passcode (TOTP) gegenereerd door de LastPass Authenticator-app.

Zij kunnen een TOTP-code gebruiken ongeacht of er een internetverbinding is of niet.
    Let op: Offline modus moet worden ingeschakeld als een aangepast authenticatiebeleid voor de account van een gebruiker door een LastPass-beheerder, en is alleen beschikbaar voor degenen met een LastPass Business + Advanced MFA add-on account.