Installeren en aanmelden bij LastPass

Met uw LastPass-account heeft u beveiligde toegang tot uw websites, veilige notities en formuliergegevens wanneer u zich aanmeldt bij LastPass, nadat uw opgeslagen gegevens veilig op onze servers zijn gesynchroniseerd.

Opmerking: LastPass wordt niet ondersteund op sites die worden uitgevoerd in de modus Internet Explorer (IE).
    Opmerking: Als uw LastPass-beheerder uw LastPass Business-account zo heeft ingericht dat u uw aanmeldingsgegevens van Active Directory gebruikt om u aan te melden bij LastPass (federatieve aanmelding met AD FS, Azure AD, Okta, Google Workspace of PingOne), raadpleegt u Federatieve aanmelding voor LastPass Business-gebruikers voor gedetailleerde instructies voor aanmelding.

Als u een LastPass Business-beheerder bent, raadpleeg dan Hoe installeer ik LastPass software voor gebruikers in de nieuwe Admin Console?.

Ga voor meer informatie over de installatievereisten naar Systeemvereisten voor gebruikers.

Zie de Verwante artikelen hieronder voor instructies.