E-mail sjablonen voor nieuwe LastPass Business-gebruikers

Als LastPass Teams en/of LastPass Business admin, kunt u onze voorbeeld e-mailsjablonen hieronder gebruiken om met uw eindgebruikers te communiceren wat ze kunnen verwachten voor en na de implementatie van LastPass binnen uw organisatie. Beheerders kunnen ook hun eigen e-mailberichten opstellen om naar nieuwe gebruikers te sturen.

Introductie-e-mail vóór de implementatie voor het gebruik van alleen wachtwoordbeheer

Het onderstaande voorbeeldsjabloon is van toepassing op LastPass Teams en LastPass Business accounts.

Voorbeeld:

Hallo Team,

Onlangs hebben we een contract afgesloten met een nieuwe softwareprovider, LastPass. LastPass biedt een service waarmee u uw wachtwoorden beter kunt beheren. Het programma heeft de volgende doelstellingen:

• Tijd besparen door al uw aanmeldingen te automatiseren.
    • Frustraties rondom verloren en vergeten wachtwoorden verhelpen (en het aantal telefoontjes naar onze helpdesk verminderen)
    • Onze mensen trainen om hun 'wachtwoordhygiëne' te verbeteren, voor een betere bescherming van uw digitale identiteit en onze bedrijfsgegevens.

De komende dagen ontvangt u een welkomstbericht van LastPass per e-mail. Volg de aanwijzingen op om te beginnen. Het gebruik van deze nieuwe software is verplicht, maar we zijn er ook van overtuigd dat u tevreden zal zijn over het extra gemak. We hopen dan ook dat u enthousiast met deze nieuwe tool aan het werk zal gaan.

Met vriendelijke groeten,

Uw vrienden in IT

Introductie-e-mail vóór de implementatie voor het gebruik van wachtwoordbeheer en eenmalige aanmelding

Het onderstaande voorbeeldsjabloon is alleen van toepassing op LastPass Business accounts.

Voorbeeld:

Onlangs hebben we een contract afgesloten met een nieuwe softwareprovider, LastPass. Met LastPass kunt u uw wachtwoorden en de toegang tot uw bedrijfstoepassingen beter beheren via een tool voor wachtwoordbeheer en eenmalige aanmelding (single sign-on).

Met single sign-on krijgt u met één klik toegang tot uw applicaties, zonder dat u een wachtwoord hoeft in te voeren. Zodra u een eenmalige aanmeldingsapp hebt toegewezen gekregen, wordt deze automatisch weergegeven in uw LastPass-portaal.

Met de LastPass wachtwoordmanager kunt u automatisch al uw inloggegevens in een veilige kluis opslaan en automatisch deze gebruikersnamen en wachtwoorden invullen wanneer u websites op het web bezoekt.

In de komende paar dagen ontvangt u een welkomstmail van LastPass. Volg de aanwijzingen op om te beginnen.

Hartelijk dank,

Geautomatiseerde & aanpasbare welkomstmail voor nieuwe gebruikers

Het onderstaande voorbeeldsjabloon is van toepassing op LastPass Teams en LastPass Business accounts.

Voorbeeld:

Welkom bij LastPass!

Uw bedrijf is een partnerschap aangegaan met LastPass om uw online leven te vereenvoudigen en te beveiligen.

Activeer hieronder uw account!

Uw gebruikersnaam
    Activeringscode
    Uitgenodigd door:
    Locatie

Wat is LastPass?

LastPass is een veilige wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden voor u onthoudt en u aanmeldt bij uw online accounts. LastPass maakt sterke wachtwoorden voor u aan en helpt om phishing-aanvallen tegen te gaan. En het maakt uw dagelijkse werk eenvoudiger en bespaart tijd, omdat u geen problemen meer heeft met wachtwoorden.

Bekijk deze LastPass-video's om aan de slag te gaan.

E-mail na de uitrol met uitnodiging voor trainingen

Het onderstaande voorbeeldsjabloon is alleen van toepassing op LastPass Business accounts.

Voorbeeld:

Hallo Team,

Twee dagen geleden had u uw uitnodiging moeten ontvangen om een LastPass-account aan te maken. Hopelijk heeft u dit al gedaan en kunt u profiteren van de voordelen van deze software.

Op de volgende dagen en tijden worden verplichte trainingssessies aangeboden: Reageer op deze e-mail om uw plaats te reserveren:

XXXXXXXXXX

In de bijlage vindt u een kort overzicht om op uw bureau te leggen voor als u begint om LastPass te gaan gebruiken.

Met vriendelijke groeten,

Uw vrienden in IT

Een handige hand-out die u op uw bureau kunt bewaren als educatief naslagwerk.