Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?

U kunt de gegevens uit uw LastPass-kluis exporteren (inclusief wachtwoorden, veilige notities, formuliergegevens, wifi-wachtwoorden, etc.) als een CSV- of XML-bestand en de gegevens indien gewenst afdrukken voor uw eigen administratie. Als u identiteiten heeft ingesteld in uw kluis, kunt u ook gegevens exporteren voor afzonderlijke identiteiten, of voor alle identiteiten tegelijk.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account hebt, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

Zelfs als LastPass van uw computer is verwijderd, wordt er standaard een lokale gecachete en versleutelde kopie van uw gegevens opgeslagen als u de LastPass-browserextensie en/of mobiele app gebruikt, vooropgesteld dat uw LastPass-cache niet is gewist sinds uw laatste inlogsessie.

Zie de Verwante artikelen hieronder voor instructies.