Federatief aanmelden voor LastPass Business-gebruikers

Nadat een LastPass Business-beheerder federatieve aanmelding heeft ingesteld voor een organisatie, krijgen nieuwe gebruikers een ingericht LastPass-account waarmee ze zich met hun bestaande bedrijfsaccount (AD FS, Azure AD, Okta, Google Workspace, PingOne of PingFederate) kunnen aanmelden bij LastPass. Geen afzonderlijk hoofdwachtwoord vereist!

Opmerking:Federatieve aanmelding werkt niet via mobiele browsers (Android en iOS) en online aanmelding als de LastPass-browserextensie niet is geïnstalleerd. Zie Wat zijn de beperkingen voor LastPass-gebruikers met federatieve aanmelding? voor meer informatie.

Info over het resetten van een hoofdwachtwoord

Belangrijk: Het is voor u als federatieve gebruiker niet mogelijk uw hoofdwachtwoord te resetten in de accountinstellingen van LastPass – dit moet door uw LastPass-beheerder of binnen de Active Directory-omgeving gebeuren. Als uw hoofdwachtwoord ooit wordt gereset (door een beheerder, of door uzelf als gevolg van een afgedwongen reset van uw hoofdwachtwoord), wordt uw account omgezet naar een niet-federatief gebruikersaccount.