Hoe kan ik gratis LastPass-trainingen volgen?

LastPass organiseert op gezette tijden gratis producttrainingen voor beheerders en eindgebruikers. Deze trainingen zijn gericht op LastPass-accounts die door een werkgever worden beheerd, maar de trainingen kunnen door alle LastPass-gebruikers worden bijgewoond.

LastPass-gebruikerstraining – LastPass Business

Wij helpen u op weg met LastPass door de belangrijkste accountfuncties te behandelen om uzelf en uw bedrijf succesvol te beschermen.

Training voor LastPass-beheerders

Voor beheerders die het LastPass-account van hun bedrijf beheren. Deze opleiding behandelt de inzet, het gebruikersbeheer, richtlijnen en beste praktijken.

• Registreer voor gratis Admin training. LastPass biedt een implementatie checklist, live training met Q&A met onze experts, on-demand opnames en zelf te volgen "Level-Up" Master Class modules.

Voor particuliere gebruikers van LastPass – LastPass Free- en LastPass Premium-accounts

Heeft u uw eigen account ingesteld en geen licentie via uw werkgever gekregen? In dat geval heeft u een LastPass Free- of Premium-account. We bieden momenteel geen specifieke trainingen voor gebruikers met een persoonlijk account. U kunt evenwel overwegen de gratis training hierboven te volgen. Deze training bevat namelijk belangrijke tips en de belangrijkste stappen voor het gebruik van LastPass. U kunt ook de onderstaande informatiebronnen raadplegen om u te helpen aan de slag te gaan met uw account.