Aan de slag met LastPass Families

Met LastPass Families kunt u alles opslaan, van bankrekeningen en paspoortgegevens tot creditcards en nog veel meer. Uw gegevens zijn veilig, worden opgeslagen zoals u dat wilt, en kunnen eenvoudig gedeeld worden met uw partner, echtgeno(o)t(e), kinderen, schoonfamilie – iedereen om wie u geeft. U kunt ook bepalen wie u toegang geeft in een noodgeval. De Families-beheerder kan snel gezinsleden binnen het account beheren, zodat iedereen moeiteloos aan de slag kan.

De volgende functies zijn inbegrepen in LastPass Families:

Lees onze Veelgestelde vragen over LastPass Families voor meer informatie.

Registreer voor een gratis proefversie

We zijn blij dat u LastPass Families wilt uitproberen! U kunt zich op ieder moment aanmelden voor een gratis proefperiode, afhankelijk van de status van uw huidige LastPass-account:
    • Als u nog geen bestaand account heeft, kunt u op https://lastpass.com/families/trial een nieuw gratis proefaccount maken om LastPass Families uit te proberen.
    • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium en u wilt een gratis proefversie van LastPass Families toevoegen aan uw bestaande account, gaat u naar https://lastpass.com/families/trial en klikt u op de link Aanmelden. Vul uw huidige e-mailadres en hoofdwachtwoord in en meld u aan om uw proefversie te starten.
      Let op:  Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Teams of LastPass Business en u wilt LastPass Families proberen, dan moet u zich voor een gratis proefperiode met een ander e-mailadres aanmelden dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Een abonnement kopen

U weet al zeker dat u LastPass Families wilt kopen? Goed om te horen!  Laten we beginnen:
    • Als u nog geen bestaand account heeft, kunt u eerst een nieuw gratis LastPass Families-proefaccount maken op https://lastpass.com/families/trial. Als u vervolgens tot aanschaf wilt overgaan, gaat u naar https://lastpass.com/families/payment, vult u uw betalingsgegevens in en klikt u op Aankoop voltooien. U ontvangt een aankoopbevestiging op het e-mailadres van uw account.
    • Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Free of Premium, kunt u een jaarabonnement op LastPass Families kopen en het aan uw bestaande account toevoegen. Hiervoor meldt u zich aan op https://lastpass.com/families/payment met uw huidige e-mailadres en hoofdwachtwoord, voert u uw betalingsgegevens in, en klikt u op Aankoop voltooien. U ontvangt een aankoopbevestiging op het e-mailadres van uw account.
      Let op:  Als u een bestaande gebruiker bent van LastPass Teams of LastPass Business en u wilt een abonnement op LastPass Families toevoegen aan uw account, dan moet u het aanschaffen met een ander e-mailadres dan dat van uw bestaande zakelijke account.

Aanmelden bij LastPass Families

Let op:

Als u een account heeft aangemaakt voor LastPass Families, bent u zowel de eigenaar als de beheerder van dit account.

Nu u het account heeft opgezet, bent u de nieuwe beheerder en ook de eigenaar van het account. U kunt inloggen op LastPass Families met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord, en vervolgens aan de slag gaan door naar het Dashboard voor de gezinsbeheerder te gaan om te beginnen met het toevoegen van nieuwe familieleden aan uw account.

Aan de slag als familielid (gebruiker)

Ben u als gezinslid uitgenodigd voor een LastPass Families-account? Ontdek hoe u direct aan de slag kunt.