Hoe kan ik het SAML-certificaat van een applicatie wijzigen?

Maak een nieuw certificaat aan in de LastPass Admin Console door een nieuwe SAML-sleutel aan te maken. Eenmaal gemaakt, kunt u het nieuwe certificaat uploaden naar de Service Provider instellingen van de SSO app.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
    2. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze optie is ingeschakeld voor uw account).
    3. Ga naar Geavanceerd > Sleutels.
    4. Klik onder SAML op Nieuwe sleutel maken om een nieuwe SAML-sleutel aan te maken.
    5. Uw nieuwe SAML-sleutel bevat de volgende velden en acties voor elk daarvan:
      Instellen in LastPass Instructies
      ID Bekijk de SAML-sleutel-ID
      Wachtwoord
      • Klik op om te bekijken
      • Klik op om te kopiëren
      Status Actieve of inactieve status (indien SAML-sleutel in gebruik is)
      SAML-sleutel
      • Klik op om de openbare sleutel te downloaden
      • Klik op om het publieke certificaat te downloaden
      • Klik desgewenst op om deze SAML-sleutel te verwijderen als hij niet langer nodig is
        Waarschuwing: Als u een SAML-sleutel verwijdert, wordt elke SSO-integratie die u hebt ingesteld en die momenteel deze SAML-sleutel gebruikt, ongeldig.
    Resultaten: U heeft een nieuwe SAML-sleutel aangemaakt voor LastPass.
    Volgende stap: Als u de publieke sleutel en de publieke certificaten voor de SAML-sleutel hebt gedownload, kunt u deze nu uploaden naar de instellingen van de serviceprovider van uw SSO-app.