Hoe kan ik de LastPass Authenticator app voor Facebook inschakelen?

Hoe kan ik de LastPass Authenticator app voor Facebook inschakelen?

1. Download de LastPass Authenticator-app naar uw mobiele apparaat voor iOS of Android.
    2. Meld u aan bij uw facebook-account en volg deze instructies: https://www.facebook.com/help/148233965247823.
    Volgende stap:

Voor pushmeldingen, zie Hoe stel ik pushmeldingen in voor sites in de LastPass Authenticator app? voor meer informatie.