Hoe kan ik Console- en netwerklogboeken voor LastPass in Chrome krijgen?

Als u problemen ondervindt met LastPass, kunt u zien of er fouten worden gegenereerd in de hulpmiddelen voor ontwikkelaars om LastPass Support te helpen het probleem op te lossen.

Console

1. Meld u aan bij LastPass met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord op https://lastpass.com/?ac=1
  2. Open Developer Tools - https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/.
  3. Open het tabblad Console - https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/console.
  4. Het logboek wissen - https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/console.
  5. Preserve logboek inschakelen - https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/console/.
  6. Probeer de actie opnieuw om de fout te reproduceren.

Tip: Als er fouten zijn, worden deze op de pagina weergegeven, anders is de pagina leeg als er geen fouten zijn

7. Klik met de rechtermuisknop ergens in het deelvenster Ontwikkelgereedschappen en selecteer vervolgens Opslaan als.
  8. Voer een naam in voor uw bestand en klik dan op Opslaan.
U heeft een Console log bestand opgeslagen.
Volgende stap: U kunt contact opnemen met LastPass Support door onderaan dit artikel op een contactoptie te klikken en het logbestand mee te sturen wanneer u een nieuw geval indient.

Netwerk

1. Navigeer in de Tools voor ontwikkelaars naar het tabblad Netwerk.
  2. Zorg ervoor dat het is ingesteld op opnemen - https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/network/reference#record.
  3. Wis het logboek – https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/network/reference#clear.
  4. Preserve logboek inschakelen - https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/network/reference#preserve-log.
  5. Probeer de actie opnieuw om de fout te reproduceren.

Resultaat: Fouten worden in rode tekst weergegeven.

6. Klik op het Download-pictogram en selecteer vervolgens Exporteer HAR.
  7. Voer een naam in voor uw bestand en klik dan op Opslaan.
U hebt een netwerklogbestand opgeslagen.
Volgende stap: U kunt contact opnemen met LastPass Support door onderaan dit artikel op een contactoptie te klikken en het logbestand mee te sturen wanneer u een nieuw geval indient.