Hoe kan ik console logs in Firefox naar LastPass sturen?

1. Ga in Firefox naar Tools > Web Developer > Browserconsole. Dit zal een nieuw venster openen voor de console.
    2. Klik op het pictogram Verwijderen om de console te wissen.
    3. Reproduceer het probleem dat u ondervindt.
    4. Klik met de rechtermuisknop in de console en selecteer Alles selecteren.
    5. Klik opnieuw met de rechtermuisknop in de console, ga dan naar Export Visible Messages To en selecteer Klembord.
    Resultaten: U hebt uw browser console logs van Firefox geëxporteerd en ze zijn gekopieerd naar het klembord van uw computer, waar u een nieuwe teksteditor applicatie kunt openen en de tekst kunt plakken om op te slaan.
    Volgende stap:

Als u meer hulp nodig heeft, neem dancontact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.

Zorg ervoor dat u de consoletekst die u uit uw Firefox-consolelogboeken hebt gekopieerd, toevoegt wanneer u een nieuw geval indient.