Hoe verspreiden beheerders LastPass Workstation Login onder gebruikers?

Hoe verspreiden beheerders LastPass Workstation Login onder gebruikers?

Beheerders kunnen Workstation Login downloaden via de Admin Console voor hun LastPass Business + Add-on Advanced MFA account. Beheerders moeten gebruikers aanmelden via het beleid Workstation Login, vervolgens het installatieprogramma distribueren naar de computers van hun eindgebruikers via de distributiemethode van hun voorkeur en installeren (door de beheerder of door de gebruiker met lokale beheerdersrechten). Eenmaal geïnstalleerd moeten gebruikers de LastPass Authenticator-app koppelen voor authenticatie.