Hoe kunnen eindgebruikers LastPass Workstation Login instellen?

Eindgebruikers moeten de Workstation Login installer verkrijgen van hun LastPass-beheerder. Deze eindgebruikers moeten als individuele gebruiker of als deel van een groep zijn aangemeld bij het beleid Workstation Login om Workstation Login te activeren tijdens de registratie.

Let op: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?