Wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations activeren

Aan de slag als gebruiker met wachtwoordloos inloggen activering voor SSO-apps en/of werkstations; de stappen variëren afhankelijk van of u uw activeringsmail hebt ontvangen.

Snel pad: Probeert u wachtwoordloze aanmelding bij uw kluis in te stellen? U hoeft de functie niet te activeren! Raadpleeg in plaats daarvan alleen deze instructies.
    Opmerking: Wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations vereist een account met de add-on LastPass Business + Advanced MFA. Wachtwoordloze aanmelding voor uw kluis is beschikbaar voor alle accounttypen en vereist geen activering.

Status van de e-mail voor het activeren van wachtwoordloze aanmelding Instructies
    Ik heb een activeringse-mail ontvangen Volg de stappen op Hoe activeer ik wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations?
    Ik heb geen activeringse-mail ontvangen Volg de stappen op Ik kan de activeringse-mail voor wachtwoordloze aanmelding niet vinden. Wat moet ik doen?
    Ik heb de activeringsstappen al doorlopen.
    U kunt wachtwoordloos inloggen gebruiken via de LastPass Authenticator-app op een van de volgende manieren:
    • Aanmelden bij SSO-apps (apps die toegankelijk zijn via LastPass)
    • Aanmelden bij andere apps en diensten die gebruikmaken van wachtwoordloze aanmelding
      Tip: Als u niet zeker weet bij welke SSO-apps of -websites u zich moet aanmelden, kunt u dit navragen bij uw LastPass-beheerder.
    • Instellen en aanmelden bij uw Windows of Mac werkstation met wachtwoordloze aanmelding
    Let op: Als u wachtwoordloze aanmelding wilt gebruiken om toegang te krijgen tot uw kluis, raadpleeg dan de pagina Hoe schakel ik wachtwoordloze aanmelding in voor mijn kluis?