Hoe kan ik wachtwoorden toevoegen en beheren in de LastPass-app voor iOS?

Voeg nieuwe wachtwoorden toe aan uw kluis, of bewerk bestaande vermeldingen in de LastPass-app.

Voeg een nieuw wachtwoord toe

1. Tik op Toevoegen in de navigatie bovenaan.
    2. Tik op Wachtwoord.
    3. Tik op om een vooraf ingevulde dienst te selecteren, of tik op Nieuw wachtwoord toevoegen om uw eigen wachtwoord aan te maken.
    4. Voer de volgende informatie in:

• Naam
      • URL
      • Gebruikersnaam
      • Wachtwoord

5. Selecteer een bestaande map of maak een nieuwe map voor het wachtwoord.
    6. Optioneel: Schakel de volgende opties in voor uw nieuwe wachtwoord:

Favoriet
      Deze instelling voegt sites toe aan de favoriete map voor snelle en gemakkelijke toegang.
      Opnieuw invoeren vereisen
      Voegt een extra beveiligingslaag toe, die vereist dat u uw hoofdwachtwoord invoert om toegang te krijgen tot het item.
      Nooit automatisch invullen
      Voorkomt dat LastPass de inloggegevens automatisch invult.
      Automatisch aanmelden
      Geeft automatisch de inloggegevens voor de site.

7. Tik op Opslaan in de navigatie bovenaan.

Een bestaand wachtwoord bewerken

1. Kies een wachtwoord en tik erop om het te selecteren.
    2. Vanuit het menu kunt u het volgende doen:

Starten
      Hiermee start u de site in uw mobiele webbrowser.
      Gebruikersnaam kopiëren
      Kopieert uw gebruikersnaam naar uw klembord.
      Wachtwoord kopiëren
      Kopieert uw wachtwoord naar uw klembord.
      Weergeven
      Bekijk de volgende wachtwoord invoer informatie: Naam, map, URL, gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt niet bewerken in deze weergave, maar u kunt wel bewerken door te tikken op Bewerken in de bovenste navigatie.
      Bewerken
      Bewerk de wachtwoordinvoer, inclusief naam, map, URL, gebruikersnaam, wachtwoord, nieuw wachtwoord genereren, notitie, favoriet, opnieuw vragen, nooit automatisch invullen, en autologin.
      Wachtwoord weergeven
      Geeft uw wachtwoord weer. In deze weergave kunt u uw wachtwoord naar uw klembord kopiëren.
      Delen
      Deel de wachtwoordinvoer met een andere persoon door zijn e-mailadres in te voeren. Schakel desgewenst het veld Wachtwoorden tonen in, zodat de gebruiker het wachtwoord kan bekijken of wijzigen.
      Deelopties beheren
      Bekijk de gebruikers die gedeelde toegang hebben tot het wachtwoord. U kunt de toegang tot het wachtwoord intrekken door een gebruiker te selecteren en te tikken op Delen ongedaan maken. Deel het wachtwoord met meer gebruikers door te tikken op Toevoegen in de bovenste navigatie.
      Verwijder
      De invoer van het wachtwoord verwijderen. Tik op Ja om te bevestigen.