product icon

Hoe kan ik veilige notities toevoegen en beheren in de LastPass-app voor iOS?

    Voeg nieuwe beveiligde notities toe aan uw kluis, of bewerk bestaande vermeldingen in de LastPass-app.

    Een nieuwe veilige notitie toevoegen

    1. Tik op Toevoegen in de navigatie bovenaan.
    2. Tik op Veilige notitie.
    3. Voer de naam van het biljet en de biljetgegevens in.
    4. Selecteer een bestaande map of maak een nieuwe map voor de beveiligde notitie.
    5. Optioneel: Foto's bijvoegen en geluidsbijlagen opnemen.
    6. Optioneel: Schakel de volgende opties in voor uw nieuwe beveiligde notitie:

      Favoriet
      Deze instelling voegt beveiligde notities toe aan de favoriete map voor snelle en gemakkelijke toegang.
      Opnieuw invoeren vereisen
      Voegt een extra beveiligingslaag toe, die vereist dat u uw hoofdwachtwoord invoert om toegang te krijgen tot het item.

    7. Tik op Opslaan in de navigatie bovenaan

    Een bestaande veilige notitie bewerken

    Info over deze taak:
    Let op: Als u de aandelenopties niet ziet, dan kan het zijn dat het biljet in een gekoppelde rekening staat of met u is gedeeld. In deze gevallen moet u inloggen op uw gekoppelde account om de notitie te delen of de notitie naar uw account kopiëren en deze vervolgens delen.
    1. Kies een beveiligde notitie en tik op om deze te selecteren.
    2. Vanuit het menu kunt u het volgende doen:

      Weergeven
      Bekijk de volgende beveiligde notitie-informatie: Naam, Map, Notitietype, en de Notitie. U kunt niet bewerken in deze weergave, maar u kunt bewerken door te tikken op Bewerken in de bovenste navigatie.
      Bewerken
      Bewerk de beveiligde notitie, inclusief de naam, map, notitie details, foto bijlagen, audio bijlagen, favoriet, en vraag om een reprompt.
      Delen
      Deel de beveiligde notitie met iemand anders door hun e-mailadres in te voeren. Schakel desgewenst het veld Wachtwoorden tonen in, zodat de gebruiker het wachtwoord kan bekijken of wijzigen.
      Deelopties beheren
      Bekijk de gebruikers die gedeelde toegang hebben tot de beveiligde notitie. Trek de toegang in door een gebruiker te selecteren en te tikken op Delen ongedaan maken. Deel de beveiligde notitie met meer gebruikers door te tikken op Toevoegen in de bovenste navigatie.
      Verwijder
      Verwijder de beveiligde notitie. Tik op Ja om te bevestigen.