Hoe voeg ik meer dan één optie voor meervoudige verificatie toe om te gebruiken voor LastPass?

U kunt meerdere opties voor meervoudige verificatie inschakelen om uw LastPass-kluis te openen. Het is aan te raden om waar mogelijk meerdere verificatieopties in te schakelen (ook op meerdere vertrouwde apparaten). Zo heeft u een back-up als u onverhoopt geen toegang meer heeft tot een apparaat.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

Stap 1: Schakel een optie voor meervoudige verificatie in

Volg de instructies om een optie voor meervoudige verificatie in te schakelen als een gebruiker binnen uw LastPass-account.

Stap 2: Herhaal de stappen om meer opties voor meervoudige verificatie in te schakelen

Herhaal de stappen binnen dezelfde instructies (hierboven vermeld) om zoveel multifactoropties in te schakelen als u wilt. Indien toegestaan, is het aanbevolen om meerdere multifactoropties in te stellen op meer dan één apparaat (bijv. tablet, iPad, een oud apparaat dat u wilt houden, het mobiele apparaat van een vertrouwde partner of echtgenoot, enz.)

Stap 3: Selecteer een standaard optie voor meervoudige verificatie

Volg de stappen op om uw standaardoptie voor meervoudige verificatie te selecteren die u als eerste te zien krijgt wanneer u zich aanmeldt om toegang te krijgen tot uw LastPass-account.

Stap 4: Meld u aan bij LastPass met een optie voor meervoudige verificatie

Zodra u meer dan één optie voor meervoudige verificatie in uw LastPass-account hebt ingesteld, kunt u zich bij LastPass vanaf uw desktop of mobiel apparaat aanmelden en verifiëren met uw standaard- of een alternatieve optie voor meervoudige verificatie.