HELP FILE


Hoe kan ik items toevoegen of beheren in de LastPass-app voor iOS?

    Voeg nieuwe items toe (waaronder adressen, betaalkaarten, bankrekeningen, rijbewijzen, Wi-Fi-wachtwoorden, enz.) of bewerk bestaande items in de LastPass-app.

    Een nieuw item toevoegen

    1. Tik op Toevoegen in de navigatie bovenaan.
    2. Tik om het gewenste itemtype te selecteren.
    3. Voer de naam van het item in.
    4. Selecteer een bestaande map of maak een nieuwe map voor de beveiligde notitie.
    5. Vul alle artikelinformatie in die u wilt opslaan.
    6. Optioneel: Foto's bijvoegen en geluidsbijlagen opnemen.
    7. Optioneel: Schakel de volgende opties in voor uw nieuwe item:

      Favoriet
      Deze instelling voegt items toe aan de favoriete map voor snelle en gemakkelijke toegang.
      Opnieuw invoeren vereisen
      Voegt een extra beveiligingslaag toe, waarbij u uw hoofdwachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen tot het item.

    8. Tik op Opslaan in de navigatie bovenaan

    Een bestaand item bewerken

    Info over deze taak:
    Let op: Als u de aandelenopties niet ziet, dan kan het zijn dat het biljet in een gekoppelde rekening staat of met u is gedeeld. In deze gevallen moet u inloggen op uw gekoppelde account om de notitie te delen of de notitie naar uw account kopiëren en deze vervolgens delen.
    1. Kies een item en tik erop om het te selecteren.
    2. Vanuit het menu kunt u het volgende doen:

      Weergeven
      Bekijk de volgende item entry informatie: Naam, map, notitietype en specifieke informatie over het item. U kunt niet bewerken in deze weergave, maar u kunt bewerken door te tikken op Bewerken in de bovenste navigatie.
      Bewerken
      Bewerk het item inclusief de naam, map, item specifieke details, foto bijlagen, audio bijlagen, favoriet, en vraag een reprompt.
      Delen
      Deel het item met een andere persoon door hun e-mailadres in te voeren. Schakel desgewenst het veld Wachtwoorden tonen in, zodat de gebruiker het wachtwoord kan bekijken of wijzigen.
      Deelopties beheren
      Bekijk de gebruikers die gedeelde toegang hebben tot het item. Trek de toegang in door een gebruiker te selecteren en te tikken op Delen ongedaan maken. Deel het item met meer gebruikers door te tikken op Toevoegen in de top navigatie.
      Verwijder
      Het item verwijderen. Tik op Ja om te bevestigen.