Hoe pas ik een gebruikersrol toe?

U kunt een gebruikersrol toepassen op een bestaande gebruiker in de LastPass Admin Console.

Voordat u begint: Zorg ervoor dat u ten minste één rol hebt aangemaakt.
  1. Meld u aan en open de LastPass Admin Console op een van de volgende manieren:
    • Terwijl u bent aangemeld bij LastPass, klikt u in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en vervolgens selecteert u Admin Console in het menu.
    • Meld u aan bij https://lastpass.com/company/#!/dashboard met het e-mailadres en het hoofdwachtwoord van de beheerder.
  2. Selecteer Gebruikers in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer de gewenste gebruiker.
  4. Klik op het pictogram Meer opties Drie puntjes.
  5. Selecteer Rol beheren.
  6. Selecteer de gewenste rol.
  7. Klik op Opslaan.
U hebt een rol toegekend aan de geselecteerde gebruiker.