Hoe meld ik me aan bij SSO-apps met wachtwoordloze aanmelding?

Zodra uw LastPass Business admin wachtwoordloos inloggen heeft ingeschakeld voor uw toegewezen SSO-app, kunt u opgeslagen biometrie (gezicht of vingerafdruk) gebruiken via pushmelding in de LastPass Authenticator-app in plaats van het invoeren van uw hoofdwachtwoord.

Fastpath: Probeert u wachtwoordloze aanmelding te gebruiken om in te loggen op uw kluis? Raadpleeg in plaats daarvan alleen deze instructies.
    Opmerking: Wachtwoordloze aanmelding voor SSO-apps en werkstations vereist een account met de add-on LastPass Business + Advanced MFA. Wachtwoordloze aanmelding voor uw kluis is beschikbaar voor alle accounttypen en vereist geen activering.
    Voordat u begint: Zorg dat u wachtwoordloze aanmelding heeft geactiveerd voordat u verder gaat.
    1. Navigeer naar een SSO-app die het gebruik van de LastPass Authenticator-app vereist, voer vervolgens uw aanmeldingsgegevens in en ga verder met aanmelden.

Tip: Als u niet weet welke SSO-apps en voor u zijn geconfigureerd, kunt u dit navragen bij uw LastPass-beheerder.

Resultaat: Er wordt een verificatievraag gestuurd naar uw mobiele apparaat.

2. Tik op Accepteren.

Verificatie-vraag in de LastPass Authenticator

Resultaat: U wordt gevraagd om uw aanmelding te verifiëren met behulp van opgeslagen biometrische gegevens.

3. Verifiëren met gezicht of vingerafdruk in de LastPass Authenticator-app.
    Resultaten: U hebt zich met succes aangemeld bij uw SSO-app met wachtwoordloos inloggen via de LastPass Authenticator-app.