Hoe meld ik me aan bij SSO-apps met wachtwoordloze aanmelding?

Wanneer u wachtwoordloze aanmelding hebt ingeschakeld, kunt u zich met een pushmelding verifiëren via de LastPass Authenticator (met behulp van opgeslagen biometrische gegevens in plaats van het handmatig invoeren van uw hoofdwachtwoord) wanneer u zich aanmeldt bij SSO-apps en websites die uw LastPass-beheerder voor u heeft geconfigureerd om te gebruiken.
    Voordat u begint: Zorg dat u wachtwoordloze aanmelding heeft geactiveerd voordat u verder gaat.
    Om wachtwoordloze aanmelding te gebruiken om u aan te melden bij een SSO-app, doet u het volgende:
    1. Ga naar een SSO-app waarvoor aanmelding met de LastPass Authenticator vereist is, voer uw aanmeldingsgegevens in, en meld u aan.

Tip: Als u niet weet welke SSO-apps en voor u zijn geconfigureerd, kunt u dit navragen bij uw LastPass-beheerder.

Resultaat: Er wordt een verificatievraag gestuurd naar uw mobiele apparaat.

2. Tik op Accepteren.

Verificatie-vraag in de LastPass Authenticator

Resultaat: U wordt gevraagd om uw aanmelding te verifiëren met behulp van opgeslagen biometrische gegevens.

3. Doorloop het verificatieproces met gezichts- of vingerafdrukherkenning.
    U heeft zich geverifieerd met wachtwoordloze aanmeldingvia de LastPass Authenticator en bent nu aangemeld bij uw SSO-app.