Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

U kunt de eerstvolgende verlenging van uw LastPass Premium-abonnement op elk moment annuleren. Zodra uw abonnement verloopt, wordt uw account gedowngraded en heeft u niet langer toegang tot de mogelijkheden van LastPass Premium.

Geen zorgen! Als u van gedachten verandert, kunt u uw LastPass Premium-abonnement wanneer u wilt opnieuw activeren – als u nog een deel van uw abonnementsperiode te gaan heeft, wordt dit hersteld wanneer u uw account opnieuw activeert.

Tip: Als best practice is het aan te raden uw wachtwoorden en opgeslagen gegevens te exporteren voordat u uw verlenging annuleert.

Een via de LastPass-website gekocht abonnement annuleren

Als u LastPass direct op onze website heeft gekocht met een creditcard/bankpas, kunt u uw volgende verlenging op verschillende manieren vanuit uw account annuleren.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Selecteer in het gedeelte Koppelingen de hyperlink Mijn account.
    4. Klik in het gedeelte Premium-status op Annuleren.
    5. Selecteer Ja om te bevestigen wanneer daarom wordt gevraagd.

U hebt de automatische verlenging van uw LastPass-abonnement geannuleerd en er is een bevestigingse-mail naar het e-mailadres van uw account gestuurd.

Een via een mobiel apparaat gekocht abonnement annuleren

Als u LastPass via uw mobiele apparaat hebt aangeschaft, kunt u uw mobiele abonnement beheren via Apple of Google.

Annuleren vanaf een iOS-apparaat

LastPass-abonnementen die via de App Store op een iOS-apparaat zijn aangeschaft, worden automatisch verlengd aan het eind van uw factureringscyclus als u hiermee heeft ingestemd. Als u een LastPass-abonnement wilt annuleren dat met een iOS-apparaat is gekocht, raadpleegt u de instructies voor iTunes en de App Store. U ontvangt tien dagen voordat uw abonnement verloopt een melding in de app.

Annuleren vanaf een Android-apparaat

LastPass-abonnementen die via de Google Play Store op een Android-apparaat zijn aangeschaft, worden niet automatisch verlengd. Dat betekent dat uw abonnement automatisch aan het einde van uw factureringsperiode verloopt. U ontvangt 14 dagen voordat uw abonnement verloopt een melding in de app. Zie documentatie over abonnementen in de Google Play Store voor meer informatie.