HELP FILE

Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

U kunt de eerstvolgende verlenging van uw LastPass Premium-abonnement op elk moment annuleren. Zodra uw abonnement verloopt, wordt uw account gedowngraded en heeft u niet langer toegang tot de mogelijkheden van LastPass Premium. Maar geen nood, als u van gedachten verandert, kunt u uw LastPass Premium-abonnement weer heractiveren wanneer u maar wilt – als u nog een deel van uw abonnementsperiode te gaan heeft, wordt dit hersteld wanneer u uw account weer heractiveert.

Het is een goede gewoonte uw wachtwoorden en opgeslagen gegevens te exporteren voordat u uw verlenging annuleert.
Opmerking:De stappen voor annulering zijn afhankelijk van de vraag of u LastPass heeft gekocht via de website of een mobiel apparaat.