Hoe annuleer ik de LastPass Premium-kredietbewakingsservice?

LastPass Premium kredietmonitoring is een extra dienst (extra $9,95 per maand) die kan worden gekocht door gebruikers met een betaald LastPass-abonnement.

Let op: De Premium kredietbewakingsdienst is niet inbegrepen bij de aankoop van een LastPass Premium plan.

Hoe kan ik opzeggen?

Als u zich voor deze service hebt aangemeld en de automatische verlenging wilt annuleren, moet u contact opnemen met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel voor hulp.

FAQs over annulering

Wat gebeurt er als ik de verlenging annuleer?

Zodra uw automatische verlenging is geannuleerd, blijft u toegang houden tot de LastPass Premium kredietbewakingsdienst tot de vervaldatum van de dienst. Nadat de service is verlopen, zal een van de volgende dingen gebeuren, afhankelijk van uw instellingen:

Als ik annuleer, verander ik dan ook mijn instellingen voor de LastPass-kredietmonitoringservice?

Nee, dit zijn twee aparte diensten. De LastPass-kredietmonitoringservice blijft ongewijzigd, terwijl het annuleren van de LastPass Premium-kredietmonitoringservice alleen uw abonnement op de extra service van $9,95/mo stopzet.

Waar kan ik de instellingen voor de LastPass-kredietmonitoringservice beheren?

Zie Hoe stel ik LastPass kredietbewaking in en hoe beheer ik deze? voor alle informatie over deze dienst.