Hoe verander ik mijn instellingen voor meldingen in de voorkeuren voor LastPass?

Met de instellingen voor meldingen geeft u aan wanneer LastPass u moet vragen actie te ondernemen wanneer u een opgeslagen URL opent, zich aanmeldt bij een nieuwe site of een webformulier invult.

Door het in- of uitschakelen van bepaalde meldingsopties, kunt u aan de hand van de vervolgkeuzelijst aangeven hoe vaak u een vraag wilt krijgen. Alle meldingsinstellingen zijn standaard ingeschakeld zodat u optimaal toegang heeft tot alle voorzieningen van LastPass.

Voorkeuren voor meldingen voor LastPass

• Meldingen weergeven via de knoppenbalk van de browser – Schakelt de meldingenbalk in. Wij adviseren u de meldingenbalk niet uit te schakelen, tenzij u alle handelingen handmatig wilt uitvoeren via het LastPass-pictogram. . LastPass schakelt deze optie standaard in.

• Bied het aanmaken van veilige wachtwoorden aan – Wanneer LastPass detecteert dat u zich aanmeldt voor een nieuwe account waarvoor een wachtwoord vereist is, wordt u met deze melding gevraagd de functie Een veilig wachtwoord aanmaken te gebruiken. Deze optie is standaard uitgeschakeld.

• Meldingen formulierfunctie weergeven – LastPass detecteert automatisch webformulieren, bijvoorbeeld voor het invullen van rekeninggegevens wanneer u gaat afrekenen bij een webwinkel. Als u deze melding inschakelt, vraagt LastPass u het gedetecteerde webformulier in te vullen met de gegevens uit een van de opgeslagen profielen voor de formulierfunctie.

• Sommige meldingen pas weergeven na aanklikken – Deze optie beperkt hoe vaak LastPass u een vraag stelt bij het invullen van formulieren en LastPass-aanmeldingen. Als u deze instelling inschakelt, vraagt LastPass u pas een webformulier in te vullen nadat u in een van de velden van het formulier heeft geklikt. We hebben deze standaardinstelling ingeschakeld om de frequentie te verlagen waarmee LastPass u een vraagt stelt via de meldingsbalk.

• Meldingenbalk "Site opslaan" weergeven – Als deze optie is ingeschakeld, vraagt LastPass u of u de aanmeldingsgegevens voor een niet-opgeslagen site wilt opslaan nadat u zich voor de eerste keer heeft aangemeld. LastPass schakelt deze optie standaard in.

• Meldingenbalk 'Wachtwoord wijzigen' weergeven - Hiermee schakelt u de vervolgkeuzelijst in wanneer LastPass een wachtwoord detecteert dat verschilt van het wachtwoord dat voor dat site-item in uw kluis is opgeslagen. LastPass schakelt deze optie standaard in.

• Aanbieden om adressen op te slaan: Indien ingeschakeld, biedt LastPass aan om adresgegevens op te slaan in uw kluis. LastPass schakelt deze optie standaard in.
    • Aanbieden om gegevens van betaalkaarten op te slaan: Indien ingeschakeld, biedt LastPass aan om betaalkaartinformatie op te slaan in uw kluis. LastPass schakelt deze optie standaard in.
    • Pictogram voor automatisch invullen weergeven in velden – Als deze optie is ingeschakeld, verschijnt het grijze LastPass-pictogram voor automatisch invullen in aanmeldingsvelden. LastPass schakelt deze optie standaard in.

• Aantal overeenkomende sites weergeven in knoppenbalk - Geeft het aantal overeenkomende gebruikersnamen aan die in uw kluis zijn opgeslagen voor de huidige pagina waarop uw webbrowser zich bevindt, en het veldpictogram geeft het aantal overeenkomende site-items weer.