Hoe verander ik mijn wachtwoordherhalingen voor LastPass?

Om de veiligheid van uw hoofdwachtwoord te verhogen, maakt LastPass gebruik van een sterker dan gebruikelijke versie van Password-Based Key Derivation Function (PBKDF2) met een minimum van 100.100 rondes. U kunt de waarde van uw wachtwoordherhalingen aanpassen aan uw behoeften en/of voor het oplossen van problemen.

1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
    4. In het veld Password Iterations (onder Security) voert u het gewenste aantal rondes in (ons minimumadvies is 100.100 rondes).
    5. Klik op Bijwerken.
    6. Voer uw hoofdwachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd en klik op Bevestigen
    7. Uw kluisgegevens worden opnieuw versleuteld, daarna wordt u uitgelogd bij LastPass.
    8. Log weer in op uw LastPass account, en de wijzigingen zullen van kracht worden.

Wachtwoord herhalingen in Beveiligingsinstellingen

Volgende stap: U kunt meer te weten komen over wachtwoord iteraties en hoe ze worden gebruikt in LastPass.