Hoe controleer ik welke rol ik heb in LastPass Families?

Controleer de pagina Mijn account voor uw LastPass Families-account om te bepalen of u een familie-eigenaar, familiemanager of familielid (gebruiker) bent.

Eigenaar

Als u een account heeft aangemaakt voor LastPass Families, bent u zowel de eigenaar als de beheerder van dit account.

Familialeigenaar accounts hebben hun eigen kluis en kunnen andere familiale beheerders en leden toevoegen. Daarnaast kunnen ze het account sluiten door LastPass Families te verwijderen van hun Mijn Account pagina (zoals hieronder getoond).
    Mijn account – Families verwijderen
    Gezinsbeheerder
    Gezinsmanager-accounts hebben een eigen kluis en kunnen andere gezinsleden aan de account toevoegen. Familiebeheerders kunnen echter alleen een LastPass Families account verlaten vanaf de Mijn Account pagina (zoals hieronder getoond), ze kunnen het account niet sluiten en verwijderen zoals de Familie Eigenaar.
    Mijn account – Families verlaten
    Familielid (gebruiker)
    Familieledenaccounts hebben hun eigen kluis, maar hebben geen toegang tot het LastPass Families Manager Dashboard. Na het inloggen in hun kluis worden zij vermeld als "familielid" op de pagina Mijn account (zie hieronder).

Mijn rekening Familielid