Hoe kan ik de lokale cache voor mijn LastPass-gegevensbank leegmaken?

Het wissen van de LastPass lokale cache kan dienen als een probleemoplossende stap als u problemen ondervindt bij het laden van uw kluis. Door uw lokale cache te wissen verwijdert u de lokaal opgeslagen kopie van uw versleutelde gegevens. Om de lokale cache opnieuw aan te maken, meldt u zich met een actieve internetverbinding af van LastPass en vervolgens weer opnieuw aan.

Attentie: Momenteel zijn er twee verschillende extensiemenu-ervaringen, dus de instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw navigatie-ervaring. De "nieuwe ervaring" geldt voor versie 4.104.0 en nieuwer voor de LastPass-browserextensie, terwijl de "vorige ervaring" verwijst naar versie 4.103.0 en eerder.
    De te volgen instructies voor het verwijderen van uw lokale cache voor LastPass zijn afhankelijk van hoe u LastPass gebruikt. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    LastPass app of extensie Instructies
    LastPass-browserextensie (nieuwe ervaring)
    1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram LastPass in de knoppenbalk van uw browser.
    2. Selecteer het tabblad Account.
    3. Selecteer Los een probleem zelf op > Lokale gegevens wissen.
    LastPass-browserextensie (eerdere ervaring)
    1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram LastPass in de knoppenbalk van uw browser.
    2. Selecteer Accountopties OF < uw LastPass e-mailadres > onderaan in het menu, selecteer dan Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
    LastPass-app-extensie voor Safari
    1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in Safari.
    2. Selecteer Accountopties OF < uw LastPass e-mailadres > onderaan in het menu, selecteer dan Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
    LastPass-app voor iOS
    1. Meld u aan bij de app en tik in de onderste werkbalk op Instellingen.
    2. Tik op Acties > LastPass-cache leegmaken.
    LastPass-app voor Android
    1. Meld u aan bij de app en tik linksboven in de navigatie op het pictogram Opties .
    2. Selecteer Instellingen > Acties > LastPass-cache leegmaken.
    LastPass Active Directory Connector
    1. Selecteer terwijl u aangemeld bent bij de app Debuggen in het navigatiegedeelte links.
    2. Klik op Lokale cache leegmaken.
    Resultaat: U heeft uw lokale LastPass cache gewist.
    Volgende stap: Meld u af bij LastPass en meld u opnieuw aan om de lokale cache voor LastPass opnieuw aan te maken.
    Belangrijk: Als u de LastPass-browserextensie of Safari app-extensie gebruikt, moet u uitloggen en weer inloggen op de extensie om het Recovery One Time Password opnieuw aan te maken, dat wordt gebruikt in het accountherstelproces om de toegang tot uw kluis te herstellen als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten.