Hoe maak ik aangepaste attributen voor mijn SSO-app in LastPass?

U kunt een aangepast kenmerk maken voor het configureren van apps met LastPass SSO-integratie.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
    2. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze optie is ingeschakeld voor uw account).
    3. Ga naar Toepassingen > SSO-apps.
    4. Onder Toepassingen, zoekt en selecteert u de gewenste toepassing.
    5. Vouw in de sectie Toepassing configureren het menu Geavanceerde instellingen uit.

Tip:

Voor degenen die wachtwoordloos inloggen beheren, moeten beheerders SSO-apps toevoegen en vervolgens Step Up Authentication inschakelen zodat gebruikers zich kunnen authenticeren met de LastPass Authenticator-app.

6. Onder Aangepaste attributen, selecteer SAML-attribuut toevoegen.
    7. Kies uit de volgende opties:
      • E-mail
      • Secundair e-mailadres
      • Gebruikers-ID
      • Groepen
      • Rollen
      • Aangepast (verbonden met de SSO app)
    8. Voer de gewenste waarde in in het veld Aangepast kenmerk.
    9. Klik op Opslaan & afsluiten.