Hoe kan ik mijn Enterprise-opties voor LastPass aanpassen?

Beheerders van LastPass Business kunnen onder andere gelijkwaardige domeinen, URL-regels en Algemene Nooit- en Uitsluitend-URL's aanpassen, om de instellingen voor de organisatie zo veilig mogelijk te maken en optimale prestaties te kunnen leveren.

Let op:

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor LastPass Business-beheerders.

URL-regels

U kunt bepalen hoe LastPass bepaalde URL's voor gebruikers moet behandelen als u voor een bepaalde websites meer dan één set aanmeldingsgegevens gebruikt. U kunt drie soorten URL-matches instellen – pad, host en poort – en u kunt meerdere van deze regels toepassen, zodat uw gebruikers minder sets met aanmeldingsgegevens aangeboden krijgen.

Leer hoe u URL-regels kunt beheren voor uw gebruikers.

Algemene Nooit-URL's en Alleen-URL's

Beheerders van LastPass Business kunnen Algemene Nooit-URL's en Algemene Uitsluitend-URL's toevoegen in de Admin Console om aan te geven wanneer LastPass de gebruikers al dan niet moet vragen actie te ondernemen.

Leer hoe u Global Never en/of Global Only URL's kunt beheren voor uw gebruikers.

Splunk-integratie

Alle beschikbare gebeurtenissen die plaatsvinden in de LastPass Business Admin Console (bijv. inlogactiviteit, master password wijzigingen, formuliervulpogingen, etc.) kunnen worden doorgegeven aan een Splunk instance (ofwel Splunk Cloud of Splunk Enterprise), waar u vervolgens aangepaste rapporten kunt maken met die gegevens. Hiermee kunt u de geavanceerde functionaliteit van Splunk gebruiken om uw LastPass Business activiteit in te zien en erover te rapporteren. Om deze integratie te kunnen gebruiken, moet er een exemplaar van Splunk Cloud of Splunk Enterprise worden uitgevoerd met geconfigureerde gegevensinvoer als HTTP-gebeurtenisverzamelaar.

Leer hoe u uw Splunk-integratie kunt opzetten en beheren.

Opties voor meervoudige verificatie

Beheerders van LastPass Business kunnen beperkingen instellen voor de opties voor meervoudige verificatie die voor gebruikers binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Leer hoe u multifactoropties voor uw gebruikers kunt beheren.