Hoe verwijder ik een gebruikersrol?

U kunt een gebruikersrol verwijderen in de LastPass Admin Console.

1. Meld u aan en open de LastPass Admin Console op een van de volgende manieren:
    • Terwijl u bent aangemeld bij LastPass, klikt u in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en vervolgens selecteert u Admin Console in het menu.
    • Meld u aan bij https://lastpass.com/company/#!/dashboard met het e-mailadres en het hoofdwachtwoord van de beheerder.
  2. Ga naar Geavanceerde opties > Rollen in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer de gewenste gebruikersrol.
  4. Klik op het pictogram Meer opties Drie puntjes, selecteer dan Rol verwijderen.
U heeft de gewenste gebruikersrol verwijderd.