Hoe schakel ik offline toegang uit voor meervoudige verificatie voor LastPass?

U kunt de toegang tot uw LastPass-kluis uitschakelen als u geen internetverbinding heeft.

Beperking:

Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, zijn de mogelijkheden om deze handelingen uit te voeren mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en log in met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer het tabblad Opties voor meervoudige verificatie.
  4. Zoek de ingeschakelde optie voor meervoudige verificatie en selecteer het pictogram Bewerken .
  5. Gebruik voor het veld "Offline toegang toestaan" het vervolgkeuzemenu en selecteer Niet toestaan.
  6. Selecteer Update bij wanneer u klaar bent.
  7. Voer uw hoofdwachtwoord in en selecteer Doorgaan
  8. Klik op OK om te bevestigen.
U hebt offline toegang uitgeschakeld en zult niet langer toegang hebben tot uw LastPass-kluis wanneer u weinig of geen internetconnectiviteit hebt.