Hoe schakel ik offline toegang uit voor meervoudige verificatie voor LastPass?

U kunt de toegang tot uw LastPass-gegevensbestand uitschakelen als u geen internetverbinding hebt.

Beperking: Als u een LastPass Teams- of LastPass Business-account heeft, is de beschikbare functionaliteit mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.
    1. Log in op LastPass en krijg toegang tot uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
      • Klik in de werkbalk van uw webbrowser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Kluis of Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
    3. Selecteer het tabblad Opties voor meervoudige verificatie.
    4. Zoek uw ingeschakelde optie voor meervoudige verificatie en selecteer vervolgens het pictogram Bewerken: .
    5. Gebruik voor het veld "Offline toegang toestaan" het vervolgkeuzemenu en selecteer Niet toestaan.
    6. Selecteer Update bij wanneer u klaar bent.
    7. Voer uw hoofdwachtwoord in en selecteer Doorgaan.
    8. Klik op OK om te bevestigen.
    Resultaten: U hebt offline toegang uitgeschakeld en zult niet langer toegang hebben tot uw LastPass kluis wanneer u weinig tot geen internetverbinding hebt.