Hoe schakel ik automatisch invullen met LastPass in via de LastPass-app voor iOS?

LastPass kan opgeslagen aanmeldingsgegevens vanuit uw kluis automatisch rechtstreeks invullen in apps en websites op uw iOS-apparaat.

Opmerking: Op uw mobiele apparaat moet iOS 12 of hoger geïnstalleerd zijn.

LastPass inschakelen voor automatisch invullen

Schakel eerst LastPass in als uw gekozen optie voor automatisch invullen in uw iOS-instellingen.

1. Meld u aan bij de LastPass-app voor iOS met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Tik in de onderste knoppenbalk op Instellingen.
    3. Tik op Laten we Automatisch invullen inschakelen om een instructievideo te bekijken over het inschakelen van LastPass als uw gekozen optie voor automatisch invullen in uw iOS-instellingen.
    4. Als u klaar bent, tikt u op Instellingen openen.

Resultaat: U wordt naar de wachtwoordeninstellingen van uw iOS-apparaat geleid via Instellingen > Wachtwoorden.

5. Tik op Wachtwoorden automatisch invullen.
    6. Activeer de instelling Wachtwoorden automatisch invullen.
    7. Schakel de instelling LastPass in.
    8. Tik om de instelling Sleutelhanger uit te schakelen.
    U hebt LastPass ingeschakeld om aanmeldingsgegevens voor apps en websites automatisch in te vullen.

LastPass gebruiken voor automatisch invullen

U kunt LastPass inschakelen om automatisch aanmeldingsgegevens in te laten vullen binnen een app of mobiele webbrowser.

1. Meld u aan bij de LastPass-app voor iOS met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Open de gewenste app of navigeer met uw mobiele browser naar het aanmeldingsscherm van een website.
    3. Tik in een willekeurig veld van het aanmeldingsscherm en tik vervolgens om uw aanmeldingsgegevens te kiezen die automatisch verschijnen in het onderste navigatiegedeelte of in de balk van uw toetsenbord.

Invullen van aanmeldingsgegevens met de LastPass-integratie in de iOS-instellingen

Tip: Als u een andere set aanmeldingsgegevens wilt selecteren, tik dan in het invulveld op het pictogram Wachtwoord en selecteer de gewenste set uit de lijst, of tik op LastPass (onderaan de lijst). Daarmee wordt uw LastPass-kluis geopend, zodat u hier uw set aanmeldingsgegevens kunt selecteren.

4. Als u Touch ID, Face ID, pincode of Opnieuw vragen om hoofdwachtwoord verplichten heeft ingeschakeld, moet u uw aanmelding bevestigen.
    5. Zodra uw aanmeldingsgegevens zijn ingevuld kunt u zich aanmelden bij de betreffende website.
    U hebt LastPass gebruikt voor het automatisch invullen van uw aanmeldingsgegevens bij een app of website.