Hoe schakel ik LastPass Premium kredietmonitoring in?

Schakel LastPass Premium Kredietbewaking in vanuit uw kluis om uw kredietrapport proactief te bewaken, en bekijk details over waarom uw krediet is gewijzigd en hoe u ongeoorloofde kredietwijzigingen kunt onderzoeken en oplossen.

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Ga naar Geavanceerde opties > Kredietbewaking in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op het pictogram Toevoegen voor Schakel kredietbewaking in.
  4. U kunt kiezen uit de volgende opties:
    • Vink het vakje aan om een van uw bestaande formulierinvulprofielen te selecteren en klik vervolgens op Schakel kredietbewaking in > Ik ga akkoord.
    • Klik op Nieuw profiel maken om uw eerste kredietbewakingsprofiel aan te maken (voer uw voornaam, achternaam, volledig adres, burgerservicenummer, telefoonnummer en geboortedatum in), vink vervolgens het vakje voor de optie Gratis kredietbewaking inschakelen aan en klik op Opslaan.
  5. Koop hier de LastPass Premium Credit Monitoring add-on service.
U hebt LastPass Premium Kredietbewaking ingeschakeld voor uw kredietbewakingsprofiel.
Volgende stap: U kunt uw LastPass Premium kredietbewakingsrapport of waarschuwingen na 24 uur vanuit uw kluis bekijken door Geavanceerde opties > Kredietbewaking te selecteren.