Hoe haal ik diagnostische logboeken voor LastPass op van mijn Android-toestel?

Als u de LastPass-app voor Android gebruikt, kunt u diagnostische logboeken naar LastPass-support sturen om de hoofdoorzaak van het probleem dat u meldt te helpen identificeren.

1. Open de LastPass-app op uw Android toestel.
    2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden
    3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als deze optie is ingeschakeld voor uw account).
    4. Ga naar Instellingen > Diagnoselogboek weergeven.
    5. Loggen is standaard ingeschakeld. Scroll naar de onderkant van het scherm en tik op Logboek weergeven.
    6. Tik op Kopiëren en plak de inhoud op de gewenste locatie, of tik op Delen om naar uzelf te sturen via e-mail of te uploaden naar een gedeelde schijf.
    7. Als aanvullende hulp nodig is, neem dan contact op met Support van LastPass door Neem contact op met support te selecteren binnen dit artikel.
    8. Gelieve de volgende informatie te vermelden:
      • App-versie (te vinden in Instellingen > Over LastPass)
      • Informatie over het apparaat
      • Android OS
      • Inhoud van het logboek
    Resultaten: U heeft diagnostische logs opgehaald voor de LastPass-app voor Android.